Dienend leiderschap (Servant Leadership) krijgt steeds meer aandacht en steeds meer mensen zien in wat de voordelen daarvan zijn voor zowel de organisatie als voor de mensen die daar deel van uit maken. Ondernemers, leiders en managers die het beste willen halen uit hun team zorgen er voor dat hun teamleden altijd gelukkig en tevreden blijven. Daarmee garandeer je hun commitment en passie voor de organisatie.

Lees meer over ondernemen, leidinggeven en motiveren in het artikel van  Jean-luc van Charante op de website van Launching creative. Jean-luc is één van de sprekers op de komende Suriname Leadership Academy over Ethisch Leiderschap.

Starting your own business can be a daunting task. Sleepless hours, limited social life, legal issues, cash flow problems, all right at your finger tips. However, there is no better feeling than pulling through and achieving success. Here are 5 quotes that have guided many entrepreneurs to creating a successful start up and could help you as well.