Ambitious Talent organiseert op vrijdag 2 juni, de eerste editie van een reeks van sales sessie. David Power managing partner van Ambitious Talents geeft aan dat gezien de financiële situatie in het land veel mensen voordeel zullen halen uit een goede sales sessie.

Tijdens deze Salessessie staat centraal: Het genereren van zo veel mogelijk saleskansen, door het creëren van een zo groot mogelijke vraag naar de producten en/of diensten, en het omzetten van deze sales kansen in orders(bestellingen) voor de organisatie.

De Salessessie is voor salesprofessionals, salesmanagers, salesmedewerkers, managers, directieleden en belangstellenden die willen weten hoe zij hun omzet kunnen verhogen en saleseffectiviteit kunnen verbeteren

Tijdens de sales sessie zullen er drie presentaties worden gehouden:

  1. Consuela Esseboom, zij is cognitieve psychologe en CEO van Context Human Capital Management (HCM). Zij zal het hebben over: De wetenschap van overtuigen.
  2. Jörgen Power: hij is sales trainer en CEO van XL Solutions. Hij zal praten over ‘Unleash your sales potential’
  3. Anushka Sonai: zij is CEO en Internet marketing Evangelist bij Spang Makandra. Zij zal het hebben over ‘How to boost your sales with Social Media’. Hoe kan je social media aanwenden om je verkoopcijfers te vergroten.

Het thema van de dag is: Het verbeteren van je sales effectiviteit en verhogen van de omzet. En om je sales effectiviteit te verbeteren zal je ook moeten weten wie je bent als verkoper om effectief naar buiten te treden.

Ambitious Talents is een full-service organisatieadviesbureau met een specialisatie in Human Resource Management (HRM). Zij ondersteunen publieke en private organisaties bij het oplossen van organisatorische, bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Ze hebben zich gespecialiseerd in het bieden van duurzame en maatwerk oplossingen. De organisatie richt zicht op ondernemingen, die waarde hechten aan de duurzame ontwikkeling van hun bedrijfsvoering.

Ambitious Talents wil als adviesbureau, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ambitious Talents streeft naar het maken van winst (profit) waarbij ook rekening wordt gehouden met het effect van zijn diensten, dienstverlening en bedrijfsvoering op het milieu (planet) en daarbij oog heeft voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Het gaat erom een balans te vinden tussen people, planet en profit.

De Sales Sessie wordt gehouden op vrijdag 2 juni in het Marriott hotel en begint om 08.00uur.