Eerste Fuckup Night Paramaribo in voorbereiding

In 2012 nam een groep ondernemers in Mexico het initiatief om de eerste Fuckup Night (FUN) te organiseren. Deze avond was bedoeld voor ondernemers die een interessant verhaal te vertellen hadden over hun “business failures” en de lessen die zij daaruit hebben geleerd. Deze verhalen moesten dienen als inspiratie voor andere ondernemers en om te laten zien dat achter elk succesverhaal wel meerdere verhalen zijn van “fuckups” en “screwups”. Fail before you succeed is altijd de rode draad geweest in deze verhalen.

De Fuckup Nights werd al gauw een wereldwijde beweging, en vandaag worden er in meer dan 200 steden in de wereld regelmatig Fuckup Nights georganiseerd.

Tijdens de laatstgehouden United Business Fair in het KKF gebouw, lanceerde XpO Hospitality services haar initiatief om de eerste FuckUp Night Paramaribo te organiseren. Als FuckUp ambassador voor Suriname is Nancy Nunes, directeur van XpO Hospitality services onder de slogan “Inspiring Failures” hard bezig met de voorbereidingen voor dit event op zaterdag 22 juli. Updates over dit event zijn te vinden op de Facebook event page (www.bit.ly/fuckupnightparamaribo).

Datum: Zaterdag 22 juli 2017
Tijd: 20.00 – 22.00u
Plaats: Lalla Rookh
Prijs per persoon: SRD 35