Go4Pro is een sportbranding management bedrijf in Suriname en zorgt voor professionalisering en branding van sporters en atleten in alle takken van sport in ons land.

De organisatie is in November 2016 gestart met een pilot die nu achter de rug is. Na de evaluatie bleek dat het tijd werd om officieel van start te gaan. De deuren staan open voor alle atleten, die graag een serieuze en professionele sport carrière willen opbouwen.

Om in aanmerking te komen voor de professionele begeleiding en branding moet aan enkele voorwaarden worden voldaan. Van hen wordt vereist, dat ze zich houden aan strenge discipline en moeten afspraken na komen. Lukt dat niet dan worden ze bedankt.  Men moet beseffen dat voor de professionalisering en branding in de sport men in contact zal komen met verschillende sponsoren. Daarmee gaat veel geld mee gemoeid.

Veel atleten die zich willen professionaliseren gaan vaak zelf op zoek naar sponsors met als gevolg dat er niet voldoende tijd meer overblijft om zich voor de volle 100% in te zetten op hun sport carrière en daar is precies waar Go4Pro in komt. Deze organisatie neemt het op zich om opzoek te gaan naar sponsors en zorgen voor branding van de atleten.

De sporters ondergaan eerst een screening alvorens ze worden geselecteerd. Enkele atleten die al door Go4Pro worden begeleid zijn Soepe Koese (professioneel bodybuilder en Natasha Tjon a San (professioneel fitnesser). Beide atleten hebben ook internationaal prijzen in de wacht gesleept.