Yoni/Lengam workshop is een yoga workshop welke zich focust op de mannelijke en vrouwelijke seksuele energie in het lichaam, om die in balans te brengen, te herstellen en te helen waar nodig. Voor de mens zelf is het heel erg belangrijk om je mannelijke als vrouwelijk energie in balans te hebben aangezien zowel man als vrouw beide energieën bezitten. Is de balans verstoord dan kan dat ervoor zorgen dat het lichaam niet gezond meer is kan je mentale en emotionele problemen ervaren en je krijgt last van frustraties en depressies.

Zijn de energieën in het lichaam in balans dan ondervindt je ook de voordelen ervan, je bent gelukkiger en vrolijker, je kan beter presteren en je kan je doelen beter bereiken. Het gevolg van een overheersende mannelijke energie bij een vrouw laat zich kenmerken door het feit dat deze vrouw veel uit zich zelf doet, heel weinig om hulp vraagt en zeer carrière gericht is. Om deze energie weer in balans te brengen zal de vrouw in de relatie vooral thuis, een stap terug moeten doen. Ze moet proberen wat zachter en zorgzamer te zijn, de hulp en de adviezen van haar partner aanvaarden en de man de gelegenheid te geven om ook zijn initiatieven te tonen. Op deze manier zorgt de vrouw er dan ook weer voor dat de man de gelegenheid krijgt om zijn vrouwelijke en mannelijke energie in balans te brengen. Het lijkt dus een soort rollenspel waarin met moet leren om te switchen.

Het doel van deze Yoni/Lengam workshop is dus om de energie te helen, in balans brengen, maar ook de bewustzijn op gang te brengen over het switchen. De workshop is ook goed voor koppels. Er zal veel aandacht worden besteedt aan lichaamshouding, ademhaling en voelen. De workshop vindt plaats op zondag 18 februari. Voor meer informatie man men de FB pagina bezoeken van Sankalpa Yogi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *